Pages

Sunday, March 11, 2012

Back from the black... WTF?! or maybe not :P

Λοιπον, εχουν περασει αρκετοι μηνες απο τοτε που ειχα να γραψ (χωρις να υπολογιζω μερικες αναρτησεις που ανεβασα στην διαρκεια των περασμενων μηνων απο τις 7 φευρουαριου.)

Απο τοτε που απολυθηκα απ το στρατο εμπαινα και κοιτουσα τα βλογ μου. Ομως οσο και να ηθελα να γραψω ποτε δεν ειχα διαθεση, ορεξη, motivation (δεν θυμαμαι πως ειναι στα ελληνικα τωρα) και απλως περνουσα και κοιτουσα. Μετα απο 3 λεπτα το περισσοτερο εκλεινα την σελιδα και συνεχιζα να κανω οτι εκανα. Ομως τωρα ακομη και να μην μπορω, θελω, εχω εμπνευση πρεπει να γραψω. Πρεπει να τελειωσω την ιστορια που ξεκινησα και εχει μεινει στο 3ο μερος. Θελω να την μοιραστω. Θελω να γραφω γιατι μου αρεσει να γραφω.

Αν και δεν μπορω να υποσχεθω οτι θα γραφω οπως εγραφα και οσο συχνα εγραφα γιατι εχω παρατηρισει οτι μετα τον στρατο δεν εχω και ιδιετερη ορεξη να κανω τιποτα. Ειναι σαν να μου αφαιρεσανε κατι (μαλλον την πρωτοβουλια) αλλα ας ελπιζουμε οτι μεσα απο πιεση θα βγει απ την κρυψωνα της :Ρ

αν και δεν ειναι ολα οσα ηθελα να γραψω αλλα θα σταματησω εδω γιατι νιωθω πιο ζωντανος για καποιο λογο τωρα απ οτι πριν απο μερικα λεπτα (λολ το γραψιμο επεδρασε πολυ πιο γρυγορα απ οτι πιστευα :Ρ)

Peace an Out
Λιανις

4 comments:

annanas said...

γεια σου ρε μικρε! :*

Liani said...

γεια σου Αννανουλη :Δ

Σεισάχθεια said...

ε πες γεια και σε μένα...
ωστε ήσουν στο στρατο..
πήρες κιλά??

Liani said...

Γεια σου Σεισαχθεια :Ρ
ναι περασα απ τον στρατο :Ρ
και ναι baka πηρα κιλα :Ρ
αν και πηρα μονο προς το τελος της θητείας μου ανεβηκε ο δεικτης στην ζηγαρια γιατι στους τελευταιους 2 μηνες ηταν που εκατσα, ολους τους αλλους ετρεχα :Ρ χωρις πλακα ετρεχα ΧΔ απ το πρωι μεχρι το βραδυ :Ρ