Pages

Sunday, September 19, 2010

ονειρο για γερα στομαχια και ανοιχτα μυαλα! :Ρ

and when the monster shall wake from it's λυθαργο
it will ask, " do you have some Ale?"

akuro teleiws XD

κοιμηθηκα τελειως σκατα και ξυπνησα με την πιο απιστευτη διαθεση ever XD
ολα ξεκινησαν οταν εκλεισα τα ματια μου.
βρεθηκα σε μια ταξη σχολειου, μπροσταμου ενα τετραδιο με εναν στυλο και διπλα ενα netbook.
δεν θυμαμαι ποια ωρα ηταν, δεν θυμαμαι ποιο σχολειο ηταν, ομως θυμαμαι οτι χτυπησε κουδουνι για διαλειμμα. ολοι βγηκαν σαν ρομποτ και εγω μαζι τους.
οταν γυρισα για μαθημα βρηκα καποιον μαλακα να κοιταει το netbook και οταν υψωσα την φωνη μου για να του πω να παρει τον μπουλο και να καθισει στην κωλογαμημενη θεση του εκεινος πηρε το netbook στα χερια του και το θρυματισε πεταγοντας το στο πατωμα.
απο εκει και μετα το ονειρο εγινε γαμησε τα και αφησε τα να σιγοπεθαινουν.
αρχισα να παιζω μπουνιες-κλωτσιες-δαγκωματα-φτυσιες με τον τυπο (που για καποιο λογο ηταν πιο ομορφος και το ακομη πιο ακυρο ηταν οτι οσο πιο πολυ των βαρουσες αντι να βγαζει αιμα γινοταν πιο ομορφος ο μπασταρδος και εστρωνε ακομη περισσοτερο το μαλλι του >.>) ουρλιαζω και βρυχωμαι, απ το στομα μου ακουω να βγαινουν οι λεξεις "ηταν δωρο απ την μανα μου ρε γαμημενο αρχιδι"

τελικα μας χωρισε η καθηγητρια μαζι με καποιους απ την ταξη (η καθηγητρια ηταν απ την ταινια Mean Girls [ εκεινη που και καλα διακηνουσε ναρκωτικα])
και οταν τελικα μας χωρισαν ενα αγορι βγαινει τρεχοντας απ την τουαλετα (για καποιο παραξενο λογο η τουαλετα ηταν μια πορτα στην ταξη... λολ καταστασεις.
αργοτερα μαθαμε οτι ενας απ την ταξη περιμενε στην τουαλετα και βιαζε οτι εμπαινε μεσα, κοριτσια, αγορια, ηλικιωμενους, τα παντα Οο?! (λολ)

το ονειρο πηδαει σαν χαλασμενος δισκο βινιλιου

βρησκομαι σε ενα γραφειο, μπροστα μου ενας παππους με ενα μουστακι τρια μετρα (στην κυριολεξια) και διπλα του η καθηγητρια σκημενη κατι να του λεει στο αυτι.
οταν τελειωσε ο παππους μου ειπε πως η τιμωρια μου θα ειναι οτι αποφασισει η καθηγητρια.

ξαναπηδαει το ονειρο και περπαταω σε εναν διαδρομο. διπλα μου η καθηγητρια. περπαταω με το κεφαλι σκημενο (μαλλον γιαυτο με ποναει ο αυχενας τωρα >.>) φτανουμε σε μια διφυλλη πορτα. οταν την ανοιγει βλεπω εκατονταδες κοσμο. Δεν καταφερνω να ακουσω τι μου λεει η καθηγητρια και μπαινει μεσα. Μπαινω μαζι της και μου κανει νοημα να παω σε ενα μικρο βαθρο που εχει στα δεξια της. Παω στεκομαι εκει πανω και κοιταω γυρω μου. Μια τεραστια ορχηστρα, πριν προλαβω να καταλαβω αρχιζουν να παιζουν. Κοιταω προς την μερια της καθηγητριας και βλεπω να διευθηνει το κεντρικο μερος της ορχηστρας, πιο περα στα αριστερα της βλεπω μια κοπελα να διευθηνει το αριστερο μερος.Τοτε καταλαβενω τι πρεπει να κανω. Σηκωνω τα χερια μου και τα κουαω οπως ναναι.
ειλικρινα ηταν οτι χειροτερο ειχα ακουσει. μια ορχηστρα που επαιζε χωρις ρυθμο και ξεκουρδιστη. πραγματικος πονος για τα αυτια. Οταν τελειωσε το κομματι που παιζανε με φωναξε η καθηγητρια διπλα της. Θυμαμαι οτι ενιωθα σκατα που δεν μπορουσα να κανω τιποτα. Θυμαμαι οτι μου ειπε ενα πραγμα, "Πρεπει να σταματησεις να μιλας με βωμολοχιες". Εδακρυσα ελιγο, ομως με την συμπαρασταση της καθηγητριας ξαναγυρισα πισω και συνεχισα να προσπαθω με ολα τα δυνατα μου να καταφερω να διευθεινω το μερος της ορχηστρας μου.

εκει ξυπνησα με ενα χαμογελο, που δεν ξερω γιατι ηταν στο προσωπο μου.
ομως για καποιο λογο ηταν χαρουμενο ονειρο, σε σχεση με το προηγουμενο βραδυ >.>

ειχε πλακα ΧΔ

PS: μικρο Αγνωστου Ταυτοτητας Ιπταμενο Εξωγηινο Δισκος :Ρ (αυτα βλεπω εγω οταν βλεπω ονειρα :Ρ)

8 comments:

Unidentified said...

Τώρα βεβαιώθηκα!Τα όνειρα σου είναι τόσο απίστευτα όσο κι εσύ όταν μιλάς!
Την καλησπέρα μου..

annanas said...

έχω πεθάνει στο γέλιο! λολολολολολ!
Ειδικά στο σημείο που ο τύπος ομόρφαινε με το ξύλο :ΡΡΡ

annanas said...
This comment has been removed by the author.
Adis said...

Θεεεεεεεεεεεεέ μου! Και Γ@μW τα όνειρα! xD
Η τημωρία σου ήταν να διευθήνεις ορχήστρα!!?? Τουαλέτες μεσ' στην αίθουσα με βιαστές-"ο καλόςομύλοςόλατ'αλέθη"!!?? Για να μην πω αυτό που είπε και ο Annanas... Πόσο πιο γελία κατάσταση μπορείς να δημιουργήσεις άραγε!.. Θεεεεεεεεεεεεέ μου! xD

Να 'σαι καλά μου 'φτιαξες τη διάθεση πάλι! :)

Σπέρα! :)

Liani said...

ρε παιδια κατι τετοια ονειρα βλεπω, δηλαδη ειναι η μια κατηγορια απο τα ονειρα που βλεπω ΧΔ την αλλη δεν θελετε να την μαθετε :Ρ


Αγνωστη μου Ομορφια
σε πειραξε που εβριζα? η απλως μου φαινεται?
εαν μου φανηκε τοτε συγγνωμη

Αννανακο
αποφασισα να γραφω απο εδω και περα τα ονειρα μου. χΔ
θα εχει πλακα :Ρ

εσυ που διεγραψες το σχολιο σου...
γιατι το διεγραψες? χΔ για πες :Ρ

Αδη
οπως ειπα και στην Αννανα απο εδω και περα θα γραφω τα ονειρα μου
:Δ ελπιζω να γελατε περισσοτερο απο εδω και περα :Δ
γιατι πολυ λυπη επεσε τωρα τελευταια
Σπερα :Ρ

Unidentified said...

Liani μου,
δεν με πείραξε καθόλου που έβριζες!Ποια είμαι εγώ για να σου πω πως θα μιλάς άλλωστε;! Πες ότι θες καλέ μου και ονειρέψου ότι θες! Κι αν θες να το μοιράζεσαι μαζί μας ακόμα καλύτερα!
Φιλιά..

Liani said...

ειλικρινα την πρωτη φορα που διαβασα το σχολιο σου Αγνωστου Συμπαντος Σκεψεις (καθε φορα 8α αλλαζω λιγο το ονομα σ χΔ :Ρ)

παλι νομιζα οτι κατι σε πειραξε ΧΔ αλλα τωρα πια ειναι σιγουρο οτι εγω χανω οχι μονο λαδια αλλα και χαδια απ το μυαλο μου χΔ και γιαυτο μου φανηκε και την πρωτη φορα οτι μιλησες καπως...
Ελπιζω η παρανοια να μην μεταδιδετε στα παιδια ΧΔ γιατι τοτε θα εχω παρανοιηκα παιδακια ΧΔ
μικρα Lianakia :Ρ

και αυτο που ξεκινησα να πω ειναι οτι δεν μου αρεσε η φραση "Ποια είμαι εγώ για να σου πω πως θα μιλάς άλλωστε;"

και σου απανταω πως οποιος ειναι αναγνωστης μου εχει γνωμη, δεν γραφω εδω μονο για μενα. Γραφω και για τους αναγνωστες, δεν με νοιαζει να μιλαω μονος σαν Καθηγητης του Οξφορντ που δινει ομιλια για την τεραμορφοποιηση του Γεωγραφολογικο Συστηματος της Γης.

Και κατι ακομη, οποιον διαβαζω και σχολιαζω τον θεωρω κατι περισσοτερο απο ενα νουμερο στην λιστα των αναγνωστων μου. Εναν συνανθρωπο, ενα μυαλο καινουργιο με διαφορετικη βλεψη απ την δικια μου την στενη την κωλαρα (οτι ναναι λεω παλι >.>)

ελπιζω να καταλαβες το νοημα :Ρ γιατι προσπαθησα πολυ να μην ξεφυγω του θεματος χΔ

Μακια

ΥΓ: παλι ειμαι σε τρελες χαρες λολ και ουτε ξερω γιατι :Σ

Unidentified said...

Με έβαλες στη θέση μου είναι η αλήθεια! :Ρ
Σίγουρα θες να έχει γνώμη ο αναγνώστης σου, εγώ απλώς εννοούσα ότι δεν είμαι αναγνώστης σου για να κρίνω αυτά που λες και το πως τα λες! (Λίγο τον Adi θα σκότωνα αν η ιστορία του με το σχολείο βασιζόταν σε πραγματική εμπειρία αλλά τη γλίτωσε!!)
Και φυσικα δεν υπήρχε περίπτωση να μην καταλάβω το νόημα!Αν και μου απέσπασαν λίγο την προσοχή τα Lianakia!
Και πολύ καλά κάνεις και είσαι σε τρελές χαρές,πάντα τέτοια εύχομαι!
Τέλος γιατί το πρατράβηξα..
Καλημέρααααα!