Pages

Friday, June 25, 2010

tipota to idietero

τωρα τελευταια δεν μπορω να σκεφτω, δεν ειναι απο την ανυποφορη ζεστη (που δεν υπαρχει εδω στην θεσσαλονικη) ουτε γιατι εχω τοσες πολλες δουλειες που δεν προλαβενω να σκεφτω. απλως κατι εχει μπλοκαρει το μυαλο μου απ το να σκεφτεται. δεν ξερω τι συμβαινει, ολη μερα ειμαι πανω κατω στο σπιτι χωρις να σκεφτομαι και οταν σκεφτομαι ειναι διαφορα ακυρα πραγματα που δεν χρειαζονται αναλυση η απλως δεν ειναι πραγματα που αξιζουν αναλυση.

τωρα τελευταια σκεφτομουν οτι πρεπει να κλεισω το βλογ, οι κοντινοι μου ανθρωποι ξερουν το γιατι, κοντινοι. οι καλοι μου φιλοι δηλαδη που με ρωτανε. αλλα μερικες φορες βλεπω την αληθεια μεσα σε αυτα που λενε, οτι πρεπει να γραφεις για τον εαυτο σου. κατι που ξεχασα πως γινεται. Εκ Καρδιας εχω να γραψω αρκετο καιρο. δεν θα ελεγα οτι στερευω απο φαντασια η επιλογες για αναρτησεις αλλα οσα γραφω ειναι περασμενα μεσα απο σουρωτηρι, αναλυμενα και ξερασμενα με εξαιρετη τεχνικη πανω στο πληκτρολογιο του λαπτοπ και μετα στο ηλεκτρονικο ημερολογιο που λεγετε βλογ.

Αν και ειμαι 50-50 στο να σταματισω η οχι, αν και ξερω οτι ακομα και οτι το σκεφτομαι δεν εχει καμια σημασια γιατι θα συνεχισω να γραφω γιατι μου αρεσει. Απλως ωρες ωρες ξενερωνω με το ολο θεμα. Μπορει να γραφω με το λαθος λεξιλογιο. Μπορει να γραφω με τις λαθος ιδεες. Μπορει αυτα που γραφω εγω να μην ενδιαφερουν αλλους. Δεν ξερω. Η απλως μπορει να μην ενδιαφερει κανενα. Ποιος ξερει!.
ισως απλα να εχω υπερβολικα πολυ χρονο για τον εαυτο μου και γιαυτο και το μυαλο μου δεν σκεφτεται τιποτα, ποιος ξερει!. το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν ξερω εγω ΧΔ

καλοκαιρι, ο χρονος του ετους που ξεδινεις, ερωτευεσαι και κανεις χαζα πραγματα με την παρεα σου. Περνας ομορφα και κρατας τις αναμνησεις για μια ζωη(αρκει να αξιζουν).
νομιζω περασαν τρια χρονια απο την τελευταια φορα που εζησα ενα τετοιο καλοκαιρι. μπορει και 4 δεν θυμαμαι και δεν εχω ορεξη να καθομαι και να προσπαθω να θυμιθω.

τελος παντων αρκετα εκλαψα, ωρα για να φαω πρωινο.
ενα μερος μου θελει καποιος να δει αυτη την "αναρτηση"
ενα αλλο δεν θελει.
ομως εαν δεν ηθελα δεν θα το εγραφα.
μπορει
αλλα απ την αλλη στιγμη οπως λεει και καποιος
"θελω να εχει ρισκο η υποθεση"
και εχει εν μερει δικιο, εχει περισσοτερο πλακα οταν δεν ξερεις και περνεις ρισκο :)
cu

3 comments:

Erisadesu said...

Εγώ είμαι τις άποψης να συγκεντρώσεις τα blog σου και να γράφεις σε ένα. Δεν βρίσκω το νόημα να έχεις τρία blogs αφού και στα τρία αυτό που κάνεις είναι να εξωτερικεύεις τις σκέψεις σου.
Εκτός αν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος στο γιατί έχεις τρία blog.

Liani said...

το καθε ενα διχνει μια διαφορετικη οψη της αποψης τψν αποψεων ΧΔ οκ οκ το παρακανα ΧΔ αλλα ειναι απ την χαρα μου λολ ΧΔ

το χωρις σκεψη ειναι ενα βλογ που απλως ποσταρω οτι μου κατεβει στο κεφαλι
το RomanticNightDreamer ειναι για αποψεις που ειναι πιο Official xD και πιο αναλυμενες, γενικα το βλογ εκεινο ειναι πιο σοβαρο.
οσο για το Sentimental Violence δεν ειναι δικο μου, ειμαι απλως ενα απο τα μελη. και ο σκοπος εκεινου του βλογ ειναι να γραφω ιστοριες φαντασιας, τρομου, μυστιριου. Γενικα σε εκεινο δεν θα δεις τιποτα αλλο περα απο ιστοριες.

αλλα ειχε πλακα (χωρις να υπονοω κατι η να το λεω ειρωνικα) αλλα εχεις και εσυ 2 βλογ ΧΔ :P

αν και απ οτι ειδα το αλλο ειναι ομαδικο

τωρα διαβασα το πρωτο σου ποστ στο Another Mess και γελαω (οχι ως προς κακο) αλλα ηταν πολυ δυναμικη εισοδος ΧΔ και με τρομαξε το οτι γραφεις εδω και 3+ χρονια :S

ελπιζω να πεταχτεις απο τα αλλα βλογ, κυριως απο το SV :D

καλως ηλθες :)
παω να δω μουντιαλλλλλ!!!!!!!!

Lianiς

Liani said...

PS: ελπιζω να δεις το προηγουμενο σχολιο ΧΔ